Klanten moeten zich kunnen afmelden voor jouw e-mails. Dat kan door een afmeld-linkje toe te voegen aan jouw nieuwsbrieven en triggers.

In onderstaande video zie je hoe je dat moet doen. Liever in schrift? Lees onder de video verder.

Hoe?

Zet in jouw triggers en nieuwsbrieven een stukje tekst waarin je uitlegt waarom de klant deze e-mail ontvangt en hoe hij of zij zich kan uitschrijven. In de vooringestelde triggers gebruiken we bijvoorbeeld deze tekst onderaan in de footer:

"De ontvangt deze e-mail omdat je een klant bent van ReloadMailing of omdat je je hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief. Geen e-mails meer ontvangen? Uitschrijven doe je snel en eenvoudig door hier te klikken."

Vervolgens moet je het stukje tekst nog klikbaar maken, zodat ze zich ook afmelden als ze erop klikken.

Selecteer het gedeelte van de tekst dat je klikbaar wilt maken. Dit gedeelte wordt dan groen. In de zwarte balk die verschijnt klik je op "speciale links". In het dropdown menu klik je op "inschrijvingen" en dan op afmeldlink. Je ziet nu dat de tekst een kleurtje heeft gekregen; klaar!