Dankzij de directe koppeling die we hebben met je webshop kun je vanuit ReloadSEO je producten, categorieën en pagina's direct updaten en zoekmachine vriendelijk maken.

Om een tekst te optimaliseren klik je in het menu op Producten, Categorieen of Pagina's onder het menu item "Content optimalisatie"

Je komt nu in de index waar je al je producten, categorieën en pagina's terug kunt vinden. In dit voorbeeld optimaliseren we een product. We komen dan ook in de product index terecht:

A: Switchen tussen webwinkel talen

Heb je een webwinkel die actief is in verschillende landen? We nemen automatisch je instellingen over uit je webwinkel en je kunt rechtsboven dan ook switchen tussen de verschillende talen.

B: Producten zoeken

Wil je een specifiek product optimaliseren? In de zoekbalk kun je zoeken op productnaam, ID of SKU code om het product te vinden en te optimaliseren.

C: SEO score

Indien je een zoekwoord hebt opgegeven krijg je hier een calculatie van je SEO score te zien. Standaard staat deze op 20% indien je nog geen zoekwoord hebt ingevuld. Je kunt sorteren op SEO score van hoog naar laag of van laag naar hoog.

D: Optimaliseer knop

Door op de optimaliseer knop te drukken ga je naar het product toe om deze te optimaliseren.